X

עוגת תפוחים ומיני קוקיס קרמל

עוגת תפוחים עם פטנט מקורי שיחסוך לכם הרבה עבודה – לוקחים עוגיות קוקיס חמאה נהדרות, מפוררים לפירורים וקיבלתם בסיס מעולה וקל הכנה שבזכותו תצליחו לאפות את עוגת התפוחים הכי טעימה שאפיתם, מילה שלנו.

מרכיבים:

תבנית קוטר 24

לבסיס:
120 גרם מרציפן איכותי
1 ביצה
1 כף גדושה חמאה
1 כוס פירורי מיני קוקיס בטעם קרמל של כרמית

למילוי:
3 תפוחים מזן גרנד סמית' קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
קורט קינמון
2 כפות קמח
2 כפיות חמאה
2 כפות דבש

לציפוי:
2 כוסות פירורי מיני קוקיס קרמל של כרמית
2 כפות חמאה מומסת או שמן קוקוס או שמן קנולה

אופן ההכנה:
1. במעבד מזון טוחנים יחד את כל מרכיבי הבסיס עד שמתקבלת מחית אחידה.
2. משטחים בתבנית משומנת ואופים בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ-4 דקות עד שמתקבל קרום זהוב על פני המאפה.
3. מערבבים היטב את כל מרכיבי המילוי ויוצקים על הבסיס.
4. מערבבים את הפירורים עם החמאה המומסת או השמן ומפזרים את הפירורים הלחים מעל התפוחים.
5. מחזירים לתנור, מנמיכים את הטמפרטורה ל 175 מעלות. אופים במשך כ-25 דקות עד שהציפוי משחים.
חג שמח !